Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Τι θα γίνει με το δικό μας πάρκο της Γαρίτσας ;




Στην Κέρκυρα από την πρώτη περίοδο του δημάρχου Α Μάστορα ψηφίσαμε δάνειο
Για την ανάπλαση του πάρκου της Γαρίτσας και του Ανεμομύλου. τα σχέδια προχώρησαν το έργο δημοπρατήθηκε όλα έμειναν στα χαρτιά και στις υποσχέσεις των εκάστοτε αντιδημαρχών .Έφυγε ο Α Μάστορας ,πέρασε ο Γ Τρεπεκλής τελειώνει η θητεία του Σ Μικάλεφ ….ακόμα τίποτα μόνο λόγια .
Αλλού όμως ;ετσι για να μαθαίνουμε
Το εντυπωσιακό έργο της Ανάπλασης Πάρκου Μέρα, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ που θα αρχίσει να κατασκευάζεται σύντομα, παρουσιάστηκε στο δήμο Γρεβενών από την εταιρεία μελετών.

Ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος χαρακτήρισε το έργο, που θα αλλάξει την είσοδο της πόλης, εντυπωσιακό και λειτουργικό, ένα πραγματικά έργο σταθμό στην είσοδο της πόλης, ενώ εξήρε τον ρόλο των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου που άμβλυναν όλες τις σχετικές δυσκολίες.
Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και η Δημοτική Επιχείρηση Υποστήριξης Πρωτοβουλιών δήμου Γρεβενών εργάστηκαν εντατικά και συντονισμένα για να υπάρξει το βέλτιστο αποτέλεσμα, δήλωσε ο κ. Νούτσος.

Το νέο πάρκο θα περιλαμβάνει λίμνη σε δύο επίπεδα με καταρράκτη, ξύλινες γέφυρες, βραχόκηπο, αμφιθέατρο, παιδική χαρά, ποδηλατόδρομο, αναψυκτήριο παραδοσιακά δομημένο, ενώ θα υπάρχουν έντονες ανθοφυτεύσεις με ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: