Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Κίνηση ΜΑΤ της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Κερκυραίων .


Κίνηση ΜΑΤ της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Κερκυραίων .
Εφημερίδα Ελευθερία 18 Απρ 08

Είναι από τα απίστευτα και όμως αληθινά που συμβαίνουν σπάνια στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και δείχνουν τι μπορεί να συμβεί αν η αντιπολίτευση ενός Δήμου έχει κοινή πολιτική πεποίθηση περί την άσκηση της δημοτικής εξουσίας ανεξάρτητα από τη διαφωνία στις ιδεολογικές πολιτικές και προγραμματικές απόψεις που καταθέτει για την επίλυση των προβλημάτων .Συγκεκριμένα εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η αντιπολίτευση είχε σοβαρές επιφυλάξεις για τα θέματα που σκόπευε η Δημοτική αρχή να φέρει προς συζήτηση στο συμβούλιο αλλά και επιφυλάξεις ως προς τον τρόπο που είχε επιλέξει να διεξαχθεί η συζήτηση.
Οι απουσίες μελών της δημοτικής εξουσίας .Η απειρία του Προεδρείου. Η αποχώρηση της αντιπολίτευσης λίγο πριν διαβαστεί ο κατάλογος των παρόντων .Οδήγησαν ώστε να μην γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
Δήμαρχος - Μικάλεφ : Μιλημένη απόφαση .
Γαβαλάς :Έλλειμμα Δημοκρατίας στο Δήμο
Μάστορας : Συζήτηση εν κρυπτώ και παραβύστω επέλεξε η πλειοψηφία Τρεπεκλής :Δεν μπορούμε να γίνουμε το άλλοθι της πλειοψηφίας .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.