Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Χόλιασε ο καλόγερος και έκαψε τα ράσα του.

Αποχώρησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μάμαλος από την συνενδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .Αφού κατά καιρούς τα έχει βάλει με όλη την Αντιπολίτευση του Δήμου στο τελευταίο συμβούλιο τα έβαλε και με τον Πρόεδρο

Κατά την συζήτηση που έγινε δημιουργήθηκε όξυνση μεταξύ του Αντιδημάρχου Γιάννη Μάμαλου και της δημοτικής συμβούλου Βαρβάρας Βλάσση.
Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος αποχώρησε από την αίθουσα διαμαρτυρόμενος για την στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Περικλή Παγκράτη ο οποίος αφαίρεσε τον λόγο μόλις είδε τα αίματα να ανάβουν.
Ο κ. Μάμαλος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «αποχώρησα προσβεβλημένος από συνεδρίαση Δ.Σ. για τη στάση του προέδρου, εγώ ξεπληρώνω τις προσβολές. Θα πηγαίνω στο Δ.Σ, θα δηλώνω παρών και θα αποχωρώ, δεν επιτρέπω σε κανένα πρόεδρο να με προσβάλει. Εκ συστήματος και συνήθειας αναφέρεται συνέχεια σε μένα στο Δ.Σ. και δημιουργεί την εντύπωση στον κόσμο ότι είμαι εριστικός και εκτός θέματος. Εκτός θέματος είναι αυτός όχι εγώ. Λυπάμαι που το λέω αλλά έχω απαίτηση να με σέβονται όπως τους σέβομαι. Θυμίζει (σ.σ. ο κ.Παγκρατης) επιστάτη παιδικής χαράς. Το Δ.Σ, δεν είναι παιδική χαρά, γίνεται μάχη εκεί μέσα για να τιμήσουμε ψήφο Κερκυραίου δημότη. Αν δε με θέλουν στη παράταξη, φεύγω και σήμερα».
Τελικά η παράταξη του Σωτήρη Μικάλεφ έχει πολλά να μας διδάξει ακόμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: